ABALCO GROUP

 

Nieuwe hoofdsponsor 2024!

Het hoofdsponsorschap van Draai van de Kaai past uitstekend in de strategie van de Abalco Group om op te schalen. We dragen dit schitterende evenement een warm hart toe en kunnen tegelijkertijd een bredere naamsbekendheid genereren. We kijken ernaar uit om U op maandag 29 juli a.s. te verwelkomen bij de Abalco Draai van de Kaai” aldus Paul van den Berg namens Abalco.

Over Abalco Group

De visie van Abalco is om dé marktleider in de Benelux te worden op het gebied van chemisch- en technische reiniging, desinfectie, coating, renovatie, conservering, inspectie, en revisie van lucht-, koel- en warmte technische installaties. Bij een technische installatie die gereinigd dient te worden, denkt men als eerste aan Abalco.
Abalco staat voor kwalitatieve dienstverlening, volledig uit handen nemen van de technische reiniging, prettige en heldere communicatie, en innovatieve (reinigings-)oplossingen voor verschillende industrieën en systemen.
Ook bij calamiteiten beschikken ze over gespecialiseerd personeel die snel en adequaat handelen. Door voortdurend te innoveren en de bedrijfsprocessen te verbeteren, blijven ze flexibel en aanpasbaar aan de veranderende behoeften van de klanten en de maatschappij. Hun klanten kunnen altijd op ze rekenen voor betrouwbare en hoogwaardige reinigingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, en veiligheid.
Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt en gaat nu – mede door het aan boord halen van David Verschoor en Paul van den Berg als directieleden – de volgende fase in.