ENTERTAINMENT

De Draai van de Kaai Entertainment

Met ons uitgebreide entertainmentprogramma willen we een breder publiek aanspreken door, naast een veelbelovend wielerprogramma, ook een gevarieerd entertainmentprogramma aan te bieden. Daarvoor gaan we op zondag 28 juli ‘warmdraaien’. Dat doen we met een avondvullend programma waar we een aantal veelbelovende artiesten voor hebben gecontracteerd. Maandag 29 juli combineren we topsport met gezelligheid alom en Nederlandstalige muziek op het entertainmentplein.

LET OP: Dit jaar is het wielerprogramma van de Draai van de Kaai gratis toegankelijk. Voor de entertainmentprogramma’s op 28 en 29 juli dienen toegangsbewijzen te worden gekocht.

DJ Coenio

DJ Coenio zal tussen de andere artiesten door de muziek verzorgen van 15:00 tot 23:00!

Even voorstellen…DJ Coenio, een van Brabants beste exportproducten… Coenio is in zijn geboortestad Tilburg begonnen met  draaien van drive-in shows en in diverse cafés en is al jaren een veelgevraagde sfeermaker. Door zijn jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen is DJ Coenio een op en top allround dj. Door de brede verzameling van de hits van toen en nu is Coenio van alle markten thuis.

Programma zondag 28 juli

 

17:00 – 18:45 DJ H4zel
18:45 – 19:30 Team Rush Hour
19:30 – 20:00 Turfy Gang
20:00 – 20:45 Freddy Moreira
20:45 – 21:30 The Partysquad
21:30 – 22:15 FEESTNATION
22:15 – 23:00 Outsiders

Programma maandag 29 juli

 

15:45 – 16:15 Marco Kanters
16:25 – 16:55 Jesse Prins
17:00 – 17:30 Jordy van den Boer
17:40 – 18:10 Django Wagner
18:20 – 18:50 Ferry de Lits
19:00 – 19:30 Robert van Hemert
19:40 – 20:10 Raymon Hermans
20:20 – 20:50 Alex
21:00 – 21:30 Ammar
21:50 – 22:20 Kafke
22:25 – 22:55 Wilbert Pigmans
23:00 – 23:59 Buren van de Brandweer

Line-up zondag 28 juli

17:00- 18:45

DJ H4zel

HAZEL VANDERHAEGEN, ook wel bekend als DJ H4ZEL, is dé female-dj van het zuiden én ver daarbuiten. Haar unieke talent gaat verder dan alleen maar muziek draaien; ze weet als geen ander hoe ze die voetjes warm moet houden en een onvergetelijke sfeer moet creëren op zowel festivals & clubs.

 

18:45 – 19:30

Team Rush Hour

Team Rush Hour brengt een unieke performance gekend door een hoog energielevelen veel interactie met het publiek. Met hun gezellige en vooral vrouwvriendelijke sets weten de heren zich al jaren op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland te werpen. Festivals als Latin Village, Solar, Paaspop, Mysteryland, 7th Sunday, Matrixxat the Park, Daydream en Wish Outdoor pronken op hun CV.

Met inmiddels twee gouden platen en een platina award voor hun singles ‘Oh Na Na’en ‘Betasten’ stijgen de maandelijkse luisteraars en bereikt Team Rush Hour inmiddels een miljoenenpubliek.

Never Change a Winning Team!

19:30 – 20:00

Turfy Gang

Turfy Gang trapt in 2021 de deur van de muziekindustrie in. De groep, die bestaat uit 7 studenten uit Maarssen, wist toen met debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren! Het is eigenlijk allemaal een grap; de 7 jongens maakten muziek voor tijdens het chillen, en die wilden ze op Sonos kunnen luisteren. Omdat Sonos geen kan verbinding maken met Soundcloud, móésten ze hun tunes dus wel uploaden op Spotify – de rest is geschiedenis.

20:00 – 20:45

Freddy Moreira

Ladies and gentlemen, Freddy Moreira en la casa!

Next to his high-energy style the down to earth Freddy Moreira is known as a real ladies man.

Freddy is one of the most-booked Dutch artists due to his explosive live shows, extremely good online mixes and entertaining DJ sets. His unique shows are known for its fast-paced mixing style with dynamic and eclectic sounds, powerful stage performance and catchy vibe.

20:45 – 21:30

The Partysquad

The Partysquad; a Dutch energetic and highly sought after musical sensation. They have been responsible for national and international releases since 2006, making their mark with their singles and remixes on such labels as Spinnin Records / Rebel Yard , Universal / TopNotch and Mad Decent and Dim Mak.

21:30 – 22:15

FEESTNATION

Kijk om je heen, vandaag is iedereen een eenheid, één familie. Met een volle bak energie, zwaaiende vlaggen laat FEESTNATION de adrenaline pompen.

Vergeet alle landsgrenzen, ze gaan elk festival, tentfeest en club af, en laten een spoor van vernieling achter. Chaos tot aan het dak, aan het einde van de avond zijn we één FEESTNATION. Get ready to #jointhenation

22:15 – 23:00

Outsiders

Met zijn unieke en explosieve draaistijl vol met adrenaline staat zijn naam op de grootste line-ups. Met jaarlijks honderden boekingen in Nederland en over de grens, is Hagenees Cem Araci als DJ Outsiders een van de meest gerespecteerde DJ’s uit de welbekende Nederlandse harddance scene.

Line-up maandag 29 juli

15:45 – 16:15

Marco Kanters

Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feest artiesten. Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip, in Zevenbergen. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt. Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter. Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming. Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd. 

16:25 – 16:55

Jesse  Prins

Ontdekt worden via social media; je hoort het over artiesten als Davina Michelle of internationale artiesten zoals Olivia Rodrigo, maar een volksartiest die via deze weg ontdekt is?  

Het overkwam Jesse Prins. Hij is slechts 21 jaar wanneer niemand minder dan Tino Martin hem op het podium haalt en vervolgens zijn eigen oren niet gelooft. Het filmpje gaat viraal op Dumpert, de opmerkingen onder de video spreken voor zich: de jongen naast Tino is een groot talent.

17:00 – 17:30

Jordy van den Boer

Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit Brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek.

17:40 – 18:10

Django Wagner

Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen, zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie, het zingen zit hem vroeg in zijn bloed.

18:20 – 18:50

Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat. Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht…. Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.

Met zijn nieuwe single In Elk Stadje zal Ferry menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Ferry de Lits gewend zijn is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers? Wat ons betreft in ieder geval wel!

19:00 – 19:30

Robert van Hemert

Dat Robert van Hemert (1993) uit Leiden een zanger is in hart en nieren zal niemand die hem ziet optreden ontgaan. Al van kleins af aan zingt Robert en weet hij dat dit is wat hij het allerliefst wil doen. Daarom begon de Leidse schilder naast zijn werk ook met zingen op feesten en verjaardagen van vrienden en familie, wat zich langzaam uitbreidde tot diverse podia door heel Nederland.

19:40 – 20:10

Raymon Hermans

RAYMON HERMANS geboren op 18-03-1994 in Roosendaal leeft zijn grote passie en dat is muziek. Al op jonge leeftijd begon hij met zijn passie welke is uitgegroeid tot een succesvolle carrière. De unieke en herkenbare sound, gekenmerkt door dansbare, uptempo en vrolijke klanken, zorgde in 2017 voor zijn grote doorbraak met het nummer ‘M’n Favoriet’ welke de gouden- en platina status bereikt heeft. Met meer dan 60 miljoen streams op Spotify is RAYMON HERMANS dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

20:20 – 20:50

Alex

Op 27 december 1971 wordt Alex geboren in Leiden en groeide op in Katwijk. Onlangs is Alex benoemd tot Ambassadeur van de gemeente Noordwijk zijn huidige woonplaats. Tijdens zijn jeugd ging hij werken in café Bolle Jan in Amsterdam. Bekend als de kroeg van de vader van René Froger. Hier werd hij ontdekt als zanger. Bij zijn optredens stond de hele tent op zijn kop. Een Bossie Rooie Rozen kwam op plaats 15 binnen in de Top 40 en stond drie weken op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten, en was het meest gedraaide nummer in cafes en zalen.

Nu, bijna 20 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte feestartiesten van Nederland. De grote successen tijdens zijn optredens behaalt hij door zijn veelzijdige optredens, zijn meegaande feestmuziek en zijn enthousiasme. 

21:00 – 21:30

Ammar

Volkszanger Ammar Bozoglu is een unieke verschijning. Deze Deventenaar met Turkse roots groeide op in de volkswijk ‘Het Rode Dorp’, waar muziek van artiesten als Django Wagner, Jannes en André Hazes niet weg te denken waren tijdens de plaatselijke tuinfeesten. Ammar genoot van de emotie en passie in de nummers en begon zelf ook zijn ziel in het zingen te leggen.

21:50 – 22:20

Kafke

Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje van 4 vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg. Dat is Kafke in een notendop. Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers, kroegen en festivals ontploffen.

22:25 – 22:55

Wilbert Pigmans

De Toreador Wilbert Pigmans brak helemaal  door in 2019 en inmiddels kent geheel Nederland en België de hit. Het optreden van Wilbert Pigmans is een ware feest explosie met alleen maar HITS.  Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het!  Wilbert Pigmans  wordt daarom ook vaak bestempeld buiten zijn titel van Toreador als de wandelende jukebox. 

23:00 – 23:59

Buren van de Brandweer

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer.

Na 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

Bekijk hier de Aftermovie van de 41e editie- 2022