MISS VAN DE DRAAI

 

Knap, sportief en wielerfanaat: meet de Miss;

Wie mag dit jaar de (prof)renners bloemen en kussen uitdelen?  Met trots presenteert De Draai Jennifer Minneboo dit jaar als Miss van De Draai 2022.  Naast haar looks blaast ze menig man omver met haar kennis over wielrennen, (oud)profs en fietsmaterialen. Dat kan ook niet anders als je bent opgegroeid in een echte wielerfamilie.

Jennifer, 26 jaar en schoonheidsspecialiste is van jongs af aan al kind aan huis op het wielercircuit. Haar vader fietst fanatiek en ze is getrouwd met een wielrenner die rijdt voor een team in Japan. Zelf fietst ze niet maar ze noemt zichzelf wel wielerfanaat. Ieder jaar is ze aanwezig bij de Tour en vanaf dat ze 4 jaar was, kijkt ze al naar dit evenement.

Ze heeft geen favoriet maar ze houdt van de sfeer rondom het wielrennen. 

En dan nu Miss bij De TriStar Draai van de Kaai. In het verleden is ze al eerder Miss geweest. Bij de Profronde van Zevenbergen en bij de Adrie van der Poel Profronde maar De Draai stond altijd hoog op haar lijstje. Ze was dan ook erg blij toen ze gevraagd werd om Miss te zijn.

Ze is heel enthousiast om iedereen te ontmoeten en met haar kennis van de renners en wielerwereld zal dit zeker bijdragen tot een ongedwongen sfeer. 

En op de vraag wie er gaat winnen in Roosendaal antwoordt ze; ‘Matthieu komt sowieso op het podium’.