RONDEMISS

Miss Chantal Verstraten

Hallo iedereen!

Mijn naam is Chantal Verstraten. Ik ben 31 jaar oud en geboren en getogen in Roosendaal. 

Ik werk op de groenteafdeling bij de mooiste supermarkt van Roosendaal, welke tevens de Draai van de Kaai sponsort: PLUS Gommers!

Mijn hobby is tevens mijn sport: wielrennen! Dat doe ik al 24 jaar. Vanaf het begin heb ik als 6-jarige meegedaan met de Dikke Banden races en vanaf mijn 8e jaar ben ik meteen wedstrijden gaan rijden. Ik heb dit lang gecombineerd met wedstrijdzwemmen, maar die combinatie was niet te doen. Ik heb dan ook een aantal keren zelf de dameskoers van de Draai van de Kaai meegereden.

Bovendien keek ik er altijd enorm naar uit om op die Kadeklinkers het beste uit mezelf naar boven te halen met zoveel juichend publiek. Nu, een aantal jaren verder, ben ik een stapje minder gaan doen en ben ik overgestapt naar de amateurcategorie. Al die jaren heb ik gezegd dat ik ooit nog eens rondemiss zou willen zijn bij de Draai, hét koersevenement van Roosendaal. Want daar liggen mijn roots en sportinteresses. Mooier kan niet, toch…?

Ik kijk uit naar een mooie editie 2024 en wie weet tot dan!

Miss Amber Somers

Mijn naam is Amber Somers. Ik ben 26 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Ossendrecht, maar woon nu al drie jaar met veel plezier in Rotterdam.

In het dagelijks leven werk ik als Personal Trainer en Floormanager in onze privé sportschool in Bergschenhoek. Met veel passie help ik daar mijn klanten om hun sportdoelen te bereiken.

Afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme de rol van Rondemiss vervuld bij de Fokker Slag om Woensdrecht en de Brabantse Wal Wielerevents. Het is dan ook een eer om nu als Rondemiss te mogen optreden bij de Draai van de Kaai!

Zelf heb ik jarenlang topsport gedaan (golf), waardoor sport echt in mijn bloed zit. Ik vind het geweldig om de wielrenners hun passie te zien najagen en hen aan te moedigen. Ik kijk ontzettend uit naar deze editie en hoop jullie daar allemaal te zien!

!!! Amber wordt aangekleed door Somers Planontwikkeling. Haarverzorging: Kapsalon Donker en Blond. !!!