Sponsoring

30 & 31 juli 2023

De 42e Draai van de Kaai

Graag presenteren wij u de 42ste sponsorbrochure van De Draai van de Kaai. Al jarenlang wordt dit prachtige evenement mede mogelijk gemaakt door uw steun en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Bij deze editie hebben we goed geluisterd naar uw feedback en hebben we een aantal zaken aangepast om uw ervaring als sponsor nog beter te maken. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat u en uw genodigden dit jaar ondergebracht zullen worden in ons vernieuwde VIP-paviljoen op het Kadeplein. Dit paviljoen biedt een fantastisch uitzicht op de renners, die hier vaker voorbij zullen komen dan ooit tevoren.

Maar dat is nog niet alles! In ons vernieuwde VIP-dorp kunt u niet alleen genieten van de spannende wielerwedstrijden, maar ook van ons exclusieve entertainmentprogramma. Bovendien worden er de hele dag door de lekkerste gerechten en dranken geserveerd, zodat u en uw genodigden volledig in de watten worden gelegd. Na de wedstrijden is er bovendien een unieke kans om de renners van dichtbij te ontmoeten. Zij zullen zich namelijk onder u mengen, waarbij er voldoende tijd en ruimte is voor foto’s en handtekeningen.

We verwelkomen u graag op 30 & 31 juli 2023 op de Kade voor een onvergetelijke ervaring. Als sponsor van De Draai van de Kaai krijgt u de kans om niet alleen te genieten van dit prachtige evenement, maar ook om uw bedrijf te presenteren aan een groot publiek. Bekijk onze sponsorbrochure voor de verschillende sponsorpakketten en de bijbehorende voordelen.

We hopen u snel te mogen verwelkomen als sponsor van De Draai van de Kaai en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Wiebe Keverkamp

Voor meer informatie mail wiebe@dedraai.nl!