WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met Draai van de Kaai

Welkom bij Draai van de Kaai, hét wielerevenement van Roosendaal en omstreken. Reserveer zondag 28 en maandag 29 juli a.s. alvast in je agenda.

Ons tweedaagse evenement belooft weer veel spektakel en begint op zondagavond met het inmiddels bekende ‘Warm Draaien’. Het evenementenplein in Roosendaal wordt dan tussen 16.00 en 23.00 uur omgetoverd tot een heus festival paradijs.  Met dit jaar DJ Hazel, Team Rush Hour, Turfy Gang, Freddy Moreira, The Partysquad, Feestnation en Outsiders.

Toegangskaarten hiervoor zijn vanaf nu verkrijgbaar. 

Op maandagavond is het tijd voor hét wielercriterium van de regio. En ja, het wielerspektakel is GRATIS TOEGANKELIJK! Daar hoef je dus geen kaartje meer voor te kopen. De grote namen uit het internationale rennersveld strijden om de overwinning op het parcours van De Draai van de Kaai. Wie gaat er dit jaar met de beker naar huis? Naast het wielrennen is er ook een gevarieerd evenementenprogramma met DJ Coenio, Marco Kanters, Jesse Prins, Jordy van der Boer, Django Wagner, Ferry de Lits, Robert van Hemert, Raymon Hermans, Alex, Ammar, Kafke, Wilbert Pigmans en de Buren van de Brandweer. 

Zorg dat je erbij bent op zondag 28 en maandag 29 juli a.s. en mis deze fantastische tweedagen niet!!

Bestuur Draai van de Kaai

Cor Verbogt

Voorzitter

Joost van Oosterhout

Vice-voorzitter

Entertainment

Logistiek

Erwin Broeren

Penningmeester

Frans Jan Witteveen

Secretaris

Wil Buurstee

Wielerzaken

Wiebe Keverkamp

Partners/Sponsoring

Daniel Mathon

Personeelszaken

Ruud van Osta

Algemene zaken

Missie en visie

Missie 

Jaarlijks organiseren van een sfeervol regionaal prof wielercriterium op topniveau waar bezoekers elkaar ontmoeten en zich vermaken. 

 

Visie 

Onze bezoekers willen in Roosendaal de grote namen uit de wielersport ontmoeten. Bij de Draai van de Kaai streven we ernaar dat deze renners aan de start komen en uitgedaagd worden om een sportief criterium neer te zetten, dat de wielersport aantrekkelijk maakt. 

Onze sponsoren, vrijwilligers, ondernemers op de Kaai en de bezoekers dragen bij aan een veilig, sfeervol en succesvol evenement, waar Roosendaal trots op mag zijn. Elk jaar is iedereen van harte welkom op de Kaai om samen een gezellige dag te beleven. 

Het wielerevenement is voor bezoekers gratis toegankelijk. Naast het criterium van de professionals zetten we ons in om de jeugd kennis te laten maken met en te enthousiasmeren voor de wielersport. 

De komende jaren zullen we de wijze waarop we de bezoekers en onze sponsoren vermaken verder ontwikkelen door het entertainment naast het criterium te vernieuwen.